Xmarks

Xmarks (Safari) 1.3.2

Synchoniseer simpel Safari-bladwijzers op al je systemen

VOOR

  • Goede begeleiding bij eerste gebruik
  • Synchroniseert met één klik
  • Meerdere bladwijzerprofielen

TEGEN

  • (Nog) geen wachtwoord-synchronisatie

Excellent
9

Met de gratis Safari add-on Xmarks synchroniseer je bladwijzers over meerdere computers, ongeacht het besturingssysteem. Zo maakt het niet uit of je thuis, op werk of op je laptop zit, je favorieten zijn namelijk overal hetzelfde.

Tijdens de installatie helpt Xmarks je met duidelijke uitleg op weg. Voor het gebruik van het programma maak je een account aan op de Xmarks website. Hierna vind je in je Mac's menubalk een Xmarks-knop met de optie "Synchronize". Daarmee sla je de update van je favorietenlijst op. Wil je vervolgens op een ander systeem dezelfde Safari-bladwijzerconfiguratie hebben, dan installeer je ook daar Xmarks. Met je account maak je zelfs meerdere bookmarkprofielen aan; zo is je set bladwijzers op werk anders dan thuis.

Bij het synchroniseren van Safari op een bepaalde computer hoef je niet per se de nieuwste bladwijzerconfiguratie over te nemen. Het flexibele Xmarks geeft je ook de optie de huidige bladwijzer-instellingen samen te voegen met de nieuwe. Daarnaast is het altijd mogelijk terug te gaan naar een oude configuratie. Deze versie mist nog wel enkele eigenschappen die er voor Firefox al wel zijn. Zo zet je voor díe browser alle gegevens desgewenst op je eigen server, en synchroniseer je ook wachtwoorden.

Word je moe van het constant aanpassen van Safari-bladwijzers op je verschillende systemen? Xmarks is dé oplossing. Zonder slag of stoot update je in no-time je bookmarks, op welke computer je ook werkt.

Meeste downloads Internet & Netwerk voor mac

Meer
Xmarks

Download

Xmarks (Safari) 1.3.2

Beoordelingen about Xmarks